top of page
Suomen suurin Silent Disco Asikkalassa

Asikkala järjestää Suomen suurimman Silent Discon.  Jopa 1000 tanssijaa pääsee bilettämään kuulokkeet korvilla.

Maailmanlaajuinen Silent Disco ilmiö rantautuu Vääksyyn, kun Asikkalan kunta kutsuu kuntalaiset liikkumaan ja viettämään kesän avajaisia Silent Disco kuuloketapahtumaan perjantaina 27.5.2022.

Koululaiset pääsevät nauttimaan musiikista aamupäivällä - klo 18 alkava iltatapahtuma on avoin kaikille. 500 ensimmäistä kummassakin tapahtumassa pääsee aidatulle Silent Disco alueelle. Tapahtuma järjestetään Vääksyn kanavan kupeessa Päijännetalon vieressä sijaitsevalla nurmialueella.

Silent Discossa musiikki soi langattomissa kuulokkeissa. DJ soittaa samanaikaisesti kahta eri soittolistaa ja eri musiikkityyliä. Sisääntulijat saavat kuulokkeet, joista jokainen voi itse valita kuunteleeko kotimaisia hittejä vai ulkomaalaisia helmiä. Kuulokkeiden väri vaihtuu sen mukaan, mikä musiikki kuulokkeissa soi. Volume pysyy aina sopivana, sillä kuulokkeiden äänenvoimakkuuden voi säätää itselleen sopivaksi.

Suomen liikkuvin kunta innostui Silentista

Asikkalan kunnassa ollaan innoissaan tulevasta tapahtumasta ja halutaan tarjota kuntalaisille tämä uudenlainen, liikuttava elämys ensimmäisten joukossa. ”Tämäntyyppinen tapahtuma sopii Suomen liikkuvimmalle kunnalle kuin nenä päähän. Itse lupaan ainakin olla menossa mukana!”, lupaa Asikkalan kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka hymyssä suin.

Korona-ajan parin vuoden hiljaiselon jälkeen Silent-buumi on vahvassa nousussa ja Asikkalassa pääsee kerralla bilettämään ennätyksellinen määrä diskoilijoita. Tapahtuman luvataan lisäävän hyvää mieltä, liikkuvuutta ja terveyttä!

Silent Disco Vääksyssä perjantaina 27.5.2022 klo 18-23 (koululaisille aamupäivällä).

IMG_6197_edited.jpg

Järjestä omat Silent-bileesi

Silent Disco yllättävissäkin paikassa

S-Silent musta -valk pinkillä taustalla.jpg

Kauppakeskuksessa keskellä päivää

Kun Pohjois-Suomalainen kaupunki halusi yllätää etelässä, SIlent Disco toimi siinä hyvin!

Näyttävä osasto pystyyn keskelle Kampin kauppakeskusta, valoja, näyttöjä ja DJ soittamaan musiikia kuulokkeisiin, niin huomio oli taattu. 

S-Silent musta -valk pinkillä taustalla.jpg

Mainoskuvauksissa Helsingin keskustassa

Parikymmentä lasta tanssi ohjaajan johdolla Kampintorilla ja viereisessä kauppakeskuksessa..

 

Ohikulkijat jäivät seuraamaan iloista ja vauhdikasta joukkoa, josta ei kuulunut ollenkaan ääntä. Musiikki ja ohjaajan neuvot välittyivät tanssijoilden Silent-kuulokkeisiin akkukäyttöisen lähettimen avulla.

S-Silent musta -valk pinkillä taustalla.jpg

Messuosastojen väleissä

Messujen kävijät yllätyivät messuhallissa hiljaisesti tanssien liikkuneesta ryhmästä.

Habitare x TRE — Designed moves -kävelyä oli aivan uudenlainen tapa kiertää designmessut tanssien liikkuen  Silent-kuulokkeiden antaman tahdin mukaan.

 

Maailman ensimmäinen Silent Disco Suomessa!

Nykyään Silent Disco on maailmanlaajuinen ilmiö aina New Yorkin yökerhoista isoille festivaaleille ja bileisiin Intian valtameren rannoille asti. Ensimmäinen kuulokedisco on kuitenkin nähty jo vuonna 1969 suomalaisessa Risto Jarvan elokuvassa Ruusujen Aika. 

bottom of page