top of page
Inspiroidu Silentista. Kuuloketapahtumissa vain taivas on rajana
– Ja ei aina sekään.
IMG_0692.jpg

Silent on tätä

Silent-tapahtumissa kaikki tapahtuu langattomilla kuulokkeilla. Tässä esimerkkejä, joissa Silent-kuulokkeita on käytetty. Mahdollisuuksia on vaikka kuinka paljon – ehkä sinulla on seuraava idea.

AdobeStock_158138371-copy.jpg

Silent Disco

Silent-Disco on varmasti kuuloketapahtumista tunnetuin.

Se on elämys sekä tanssijoille että niille, jotka seuraavat toimintaa sivusta.

Silent Disco herättää huomiota äänettömyydellään – tai sitten kovaäänisellä yhteislaululla.

 

Silent Entertainmentin Silent Discoja on nähty televisiossa, festivaaleilla, tapahtumissa ja messuilla..

IMG_3331.jpg

Silent Stage

Viesti intiimisti, vaikka ympärillä on meteliä!
Silent Stage on yritystapahtumien hitti. Tapahtumissa tapahtuu paljon samaan aikaan. Kuulokkeiden avulla osallistujat voivat keskittyä tietoiskuun tai esitykseen muun ohjelman häiritsemättä. Silent-kuulokkeet ovat jo tuttu näky monien yritysten tapahtumissa.

Näyttökuva 2022-4-29 kello 14.13.03.png

Messuosastot

Kuvittele kaikuisa messuhalli, jossa jokainen osasto kilpailee vieraiden huomiosta.  Mikään ei häiritse tietoiskuasi, kun vieraat on eristetty muusta hälystä langattomilla kuulokkeilla.

Hyvä esimerkki tästä saatiin suuren kansainvälisen tietotekniikkajätin aivan messutapahtuman esiintymislavan viereen pystytettystä messuosastosta, jossa business-kumppaneille järjestettiin häiriöttömiä esittelyjä langattomilla Silent-kuulokkeilla. 

Näyttökuva 2022-4-29 kello 14.15.11.png

Seminaarit

Tarvitaanko seminaarissa tekniikkaa simultaanitulkkaukselle? Vai pitäisikö ohjelman kuulua laajalle alueelle muita häiritsemättä?

Langattomilla Silent-kuulokkeilla onnistuu simultaanitulkkaus vaikka kolmelle kielellä samaan aikaan. Osanottajat voivat valita kuulokkeista oikean kielen ja säätää äänenvoimakkuuden haluamakseen.

2045cfb0-8828-4308-8873-e2c15932bd5b.JPG

Oppimistulokset paranivat Silet-kuulokkeilla

Lahtelainen yläkoulu joutui remontin ajaksi siirtymään väistötiloihin suureen liikuntahalliin, johon luokkatilat oli eroteltu toisistaan sermeillä.

Kaikuvassa tilassa opiskelu oli hankalaa. Kieliluokat varustettiinkin langattomilla Silent-kuulokkeilla, joilla oppilaat pystyivät kuuntelemaan opettajan puhetta ja oppimateriaalia hallin hälyn häiritsemättä..

Koulusta kerrottiin oppimistulosten jopa parantuneen, kun kielitunneilla käytettiin kuulokkeita lähes koko ajan. 

Näyttökuva 2022-4-29 kello 14.13_edited.jpg

Esittely- ja kävelykierrokset

Kun MM-hiihtojen kansainvälistä televisiointia suunniteltiin, ohjaajat ja tuottajat tutustuivat suorituspaikkoihin Silent-kuulokkeet päässä. Televisioväki pystyi katselemaan vapaasti ympärilleen samaan aikaan, kun kisaisännät kertoivat kuulokkeisiin tietoja paikoista ja suunnitelmista.

Näyttökuva 2022-4-29 kello 14.13.55.png

Intiimejä taide-elämyksiä

Silent-kuulokkeiden avulla myös visuaalisuus nousee uudelle, intiimille tasolle. Taiteilija voi yhdistää teokseensa äänimaiseman, joka vie vierailijan ajatuksetkin tekijän haluamaan suuntaan, 

Silent-kuulokkeita on käytetty niin näyttelyissä kuin luonnossakin järjestetyissä taide-elämyksissä..

GettyImages-476806011-copy.jpg

Langattomilla kuulokkeilla on lukemattomia 
käyttömahdollisuuksia.

Sinä voit päättää seuraavan Silent-tapahtuman! Järjestä vaikka konsertti, jota voi kuunnella vain kuulokkeilla!

Tai ehkä seuraavassa seminaarissasi tarvitaan langatonta simultaanitulkkausta tai esityksesi katsojien pitää kuulla äänet intiimisti, ilman häiritseviä sivuääniä.  

Silent on koettu täälläkin

S-Silent musta -valk pinkillä taustalla.jpg

Big Brother -talon Silent tanssimaraton

Big Brother talossa moovit olivat hallussa, kun Silent Tanssimaraton yllätti asukkaat. Kisassa oli tehtävänä tanssia niin kauan kuin pystyi, Silent-kuulokkeet korvilla ja silmät sidottuina.

 

Voitaja jaksoi jorata lähes 11 tuntia! Silent Entertainmentin tiimi teki BB:n kilpailusta ennen näkemättömän ja asukkaille varmasti unohtumattoman.

S-Silent musta -valk pinkillä taustalla.jpg

Ed Sheeranin levyn ennakkokuuntelu

Maailmanluokan tähdetkin luottavat Silent Discon ideaan!

Joukko nettivaikuttajia kuunteli Ed Sheeranin uuden levyn ennakkoon Silent-kuulokkeilla.

Levy-yhtiölle oli tärkeää, ettei vielä julkaisematon musiikki kuulu kuuntelutilan ulkopuolelle, eikä tulevia hittejä pystytä äänittämään. Ratkaisu tilanteeseen oli Silent – englantilaistähden musiikki pysyi kuuntelutilassa.

S-Silent musta -valk pinkillä taustalla.jpg

Presidentin puhe

Yhdysvaltain entinen presidentti, Barak Obama vieraili Suomessa puhumassa Nordic Business Forumissa. Suuressa suomalaisessa yrityksessä seurattiin presidentin puhetta videoyhteyden ja suuren valkokankaan välityksellä. 

Puheen ei kuitenkaan haluttu häiritsevän toimistossa samaan aikaan työskenteleviä. Ratkaisu löytyi Silent-kuulokkeista! Halukkaat seurasivat Obaman puhetta langattomat kuulokkeet korvilla samalla, kun kollegat tekivät vieressä töitä.

bottom of page