top of page
Silent Disco on kokemus

Silent Disco on hitti  ympäri maailmaa. Se on kokemus, joka jää ihmisten mieliin, sekä tanssijoille että sitä sivusta seuraaville. Siitä puhutaan jälkeenpäin, kerrotaan kavereille ja halutaan kokeilla uudestaan.

Silent Discossa kaikki kuuntelevat samaa, yleensä DJ:n soittamaa musiikkia kuulokkeilla, joissa musiikin äänenvoimakuuden voi säätää itse juuri haluamakseen. LED-kuulokkeet ovat mageen näköisiä ja loistavat hienosti pimeässä. 

Silent Discossa on myös mahdollista tanssia vaikka kolmen eri musiikin tahtiin yhtä aikaa. Yleisö vai valita kuulokkeistaan, mitä musikkia tai ketä DJ:itä kuuntelee.

Astetta villimmäksi Silent Discon saa esimerkiksi battlella, jossa kaksi tai kolme DJ:tä kilpailee tanssijoiden suosiosta samalla tanssilattialla. Kuulokkeiden väristä näkee, kuka kuuntelee ketäkin DJ:tä ja musaa.

Silent Discon tekee ainutlaatuiseksi se, että sen voi järjestää lähes missä vain ja lähes milloin vain!

Musiikki voi pauhata kuulokkeissa sielläkin, missä äänentoistolaitteita ei voi tai ei haluta käyttää. Osa lähettimistämme toimii myös sisäänrakennetuilla akuilla, jolloin Silent bileet voi laittaa pystyyn vaikka rannalle tai metsään, paikkaan jonne ei saa vedettyä sähköä.

IMG_6197_edited.jpg

Silent-bileet juhliisi

Silent Disco yllättävässä paikassa

S-Silent musta -valk pinkillä taustalla.jpg

Kauppakeskuksessa keskellä päivää

Kun Pohjois-Suomalainen kaupunki halusi yllätää etelässä, SIlent Disco toimi siinä hyvin!

Näyttävä osasto pystyyn keskelle Kampin kauppakeskusta, valoja, näyttöjä ja DJ soittamaan musiikia kuulokkeisiin, niin huomio oli taattu. 

S-Silent musta -valk pinkillä taustalla.jpg

Mainoskuvauksissa Helsingin keskustassa

Parikymmentä lasta tanssi ohjaajan johdolla Kampintorilla ja viereisessä kauppakeskuksessa..

 

Ohikulkijat jäivät seuraamaan iloista ja vauhdikasta joukkoa, josta ei kuulunut ollenkaan ääntä. Musiikki ja ohjaajan neuvot välittyivät tanssijoilden Silent-kuulokkeisiin akkukäyttöisen lähettimen avulla.

S-Silent musta -valk pinkillä taustalla.jpg

Messuosastojen väleissä

Messujen kävijät yllätyivät messuhallissa hiljaisesti tanssien liikkuneesta ryhmästä.

Habitare x TRE — Designed moves -kävelyä oli aivan uudenlainen tapa kiertää designmessut tanssien liikkuen  Silent-kuulokkeiden antaman tahdin mukaan.

 

Maailman ensimmäinen Silent Disco Suomessa!

Nykyään Silent Disco on maailmanlaajuinen ilmiö aina New Yorkin yökerhoista isoille festivaaleille ja bileisiin Intian valtameren rannoille asti. Ensimmäinen kuulokedisco on kuitenkin nähty jo vuonna 1969 suomalaisessa Risto Jarvan elokuvassa Ruusujen Aika. 

bottom of page