top of page
IMG_8523.jpg
Haluamasi määrä langattomia kuulokkeita

Silentin idea on, että monta henkilöä voi kuunnella langattomilla kuulokkeilla samaa ääntä samaan aikaan.

Silent-järjestelmään voi olla liitettynä rajoittamaton määrä kuulokkeita. Samanaikaisesti käytössä voi olla kolme eri kuuntelijan valittavissa olevaa kanavaa. Se tarkoittaa esimerkiksi kolmea eri musiikkia, eri kieltä tai eri esitystä yhtä aikaa. Lähettimien kuuluvuusalue on olosuhteista riippuen jopa useita kymmeniä metrejä.

S-pinkki

Kuulokkeet

Langattomat Silent-kuulokkeet ovat näyttäviä, kestäviä ja helppokäyttöisiä.

Riippuen kuunneltavasta kanavasta, kuulokkeiden LED-valot ovat pinkit, keltaiset tai vaaleat.

Helppokäyttöisissä kuulokkeissa on virtakytkin, kanavavalitsin ja säädin, jolla voit itse säätää äänenvoimmakkuuden sopivaksi.

Kuulokkeissa on akut, joiden täysi lataus kestää yli kuusi tuntia.

Kuljetusta varten kuulokeosat taittuvat sangan sisään ja kuulokkeista tulee helposti pakattavia ja kuljetuksen kestäviä.

S-pinkki

Lähettimet

Silent-lähettimet on suunniteltu toimimaan langattomien kuulokkeidemme kanssa. Silent-kuulokkeiden mukana toimitetaan haluamasi määrä lähettimiä. Yksi lähetin vastaa yhtä kanavaa. Käytössä voi olla enimmillään kolme samanaikaista kanavaa ja kolme lähetintä., joilla jokaisella voi lähettää samaan aikaan eri ääntä.

Oikea kanava valitaan lähettimen kanavavalitsimella. Kanavanumerointi vastaa kuulokkeiden vastavaa numerointia. 

Käytössämme on kolme erilaista lähetintä eri tilanteisiin:

  • Verkkovirralla toimiva malli

  • Akkukäyttöinen lähetin, jolla voit järjestää Silent-tapahtuman, vaikk a sähköä ei olisi saatavila.

  • Vaatteisiin kiinnitettävä, kannettava lähetin, johon voi liittää myös mikrofonin.

S-pinkki

Liitettävyys

Äänilähteet liitetään suoraan lähettimeen. Lähteenä voi olla esimerkiksi mikseri, DJ-kontrolleri, tietokone, tabletti, puhelin, mediasoitin tai televisio.

Ilmoitathan tilauksen yhteydessä, mihin laitteisiin olet liittämässä lähettimiä, että voimme toimittaa lähettimien mukana oikeanlaiset kytkentäjohdot.

IMG_9251.jpg

Silent bileet tapahtumaasi

 

Suomen suurin valikoima Silent Disco -kuulokkeita

Silent Entertainment on Suomen johtava Silent Disco -laitteiden toimittaja. Silent-järjestelmä sopii Silent Discon lisäksi moneen muuhunkin käyttötarkoitukseen.  Silent-kuulokkeita onkin kiertänyt festivaaleilla ympäri maata, niitä on nähty televisiolähetyksissä sekä käytetty mm. messuilla, yritystapahtumissa ja taide-esityksissä.

bottom of page