top of page
Vuokraa Silent-kuulokkeita

Silent Entertainment toimittaa kuulokkeita kaikkialle Suomeen

Voit tilata Silent-kulokkeet lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Toimitustavaksi voi valita myös matkahuollon perillekuljetuspalvelun siellä, missä palvelu toimii.  Tilaisuutesi jälkeen palautat kuulokkeet Matkahuollon kautta SIlent Entertainmentille. 

S-pinkki

Kuulokkeet omaan Silent-juhlaasi

Oma Silent Disco! Järjestä vaikka Silent-synttärit, Silent-häät tai ehkä sukujuhlissa käymässä olevat Amerikan-serkut tarvitsevat simultaanitulkkausta.

Ota yhteyttä, ja toteutetaan SIlent-suunnitelmasi.

S-pinkki

Miten vuokraus toimii?

Valitse haluamasi määrä kuulokkeita ja kanavia. Vuokrahinta määräytyy kuulokkeiden ja lähettimien määrän ja vuokra-ajan keston mukaan.

Vuokrahintaan lisätään toimituskulut ja panttimaksu, joka maksetaan takaisin sinulle, kun kaikki kuulokkeet, lähettimet, muut laitteet ja kuljetuslaatikot on palautettu ehjinä.

 

Jos jotain on kadonnut tai mennyt rikki, kulut vähennetään palautettavasta pantista. Jos pantti ei riitä kattamaan kuluja, vuokraaja sitoutuu maksamaan ylimenevän summan.

S-pinkki

Yrityksille ja yhteisöille

Silent Entertainment on maan johtava Silent-tapahtumien tuotantokumppani.

 

Olipa suunnittella firman juhlat, messuosasto, esittelykierros yrityksessä tai vaikka Silent Stage -tapahtuma, Silent Entertainment toimittaa kuulokkeiden lisäksi tarvittaessa kaiken muunkin ääni- valo- ja videotekniikan.

Kalustoomme kuuluu myös viimeisintä huutoa olevaa DJ-laitteitoa.

Aalto 4-19.jpg
bottom of page